Forleden ville jeg så prøve at lave kylling i karry i den. Det blev super godt. Derfor vil jeg også dele fremgangsmåden med jer.
kylling i karry i römertopf
2 kyllingefileter
2 store løg
3-4 gulerødder
1 æble
Bouillon (jeg bruger den fra Herbamare)
Karry
Vand
Römertopf sættes i blød i rigeligt vand. Gerne en time i forvejen, men mindre kan også gøre det.
Grøntsager skæres i mundrette stykker og lægges nederst i römeren.

Kylling skæres i mundrette stykker og steges let på en pande. Kylling og saft fra panden hældes oveni grøntsagerne. Der tilsættes bouillon, karry efter smag og vand. Jeg brugte ca 7-8 dl. Det gav meget sovs, men vi er også gode til sovs i min familie.

Låg på og ind i ovnen ved 200 grader i et par timer.
Vil man gerne have jævnet sovsen lidt, rystes et par spsk mel med kold mælk eller vand og tilsættes efter römeren har været inde et par timer. Ind i ovnen uden låg på et kvarters tid. Rør gerne et par gange undervejs.

Server med ris eller hvad du foretrækker.
Velbekomme :-)

Ingen kommentarer:
Send en kommentar